INDIAN MOTORCYCLE RETURNS, STRONGER THAN EVER

INDIAN MOTORCYCLE HER ZAMANKİNDEN DAHA DA GÜÇLÜ OLARAK GERİ DÖNÜYOR

2011 VE SONRASI

2010'lar, Indian Motorcycle için heyecan verici gelişme ve büyümeyle dolu bir on yıl oldu. Şirketin 2011 yılında Polaris Industries tarafından satın alınmasıyla yeniden canlanan Indian Motorcycle, o tarihten itibaren 20. yüzyılın ilk yarısında şirketin ilk öncüleri tarafından açılan yola yeniden çıktı. Günümüz Indian Motorcycle Şirketi, yüksek performanslı teknolojik yenilikleri, ödüllendirici ortaklıkları ve sürekli genişleyen özgün, ikonik motosiklet serisini bir araya getiriyor.

Ordunun sağlam bir destekçisi olarak şirketin mirasını sürdüren Indian Motorcycle, 2015 yılında Gaziler Yardım Gezisi (VCR) ile Sturgis'te çok yıllı bir ortaklık başlattı. VCR, kendisini ordudaki tüm hizmet dallarındaki yaralanmış, ağır yaralanmış ve uzuvlarını kaybetmiş gaziler için iyileştirme deneyimleri sağlamaya adayan, kar amacı gütmeyen bir organizasyondur.

Jared Mees at the FTR Rally Winners Podium

Jared Mees

Takım arkadaşları Briar ve Bronson Bauman ile birlikte Indian Motorcycle Wrecking Crew'un geri dönüşüne öncülük eden Jared “Jammer” Mees, düz pistin gerçek lideri olarak kendini kanıtladı. Genç yarışçı, 2017 ve 2018 yıllarında arka arkaya şampiyonalar da dahil olmak üzere 5 kez Flat Track Grand National Championship şampiyonu oldu.

Vicki Golden portrait

Vicky Golden

Vicki Golden, motokros sahnesine adım attığından beri, arazi motosikleti kullanan kadınlara ilişkin algıyı değiştiriyor. San Diego, California'da büyüyen Golden, genç yaşta motosiklet sürmeye ve yarışmaya başladı. Kötü şöhretli Metal Mulisha'nın ilk kadın takım üyesiydi ve X Games'de Kadınlar Moto X Yarışında art arda üç altın madalya kazandı. 2014 yılında En İyi Kadın Aksiyon Sporları Sporcusu ESPY ödülüne aday gösterildi. Şimdi Vicki, firewall dünya rekorunu da özgeçmişine ekledi.

Travis Pastrana
Travis Pastrana
Stacked Car Jump

Travis Pastrana

2018'de ünlü dublör Travis Pastrana, Evel Knievel'in en ünlü atlama gösterilerinden üçünü üç saatlik tek bir seferde yeniden yarattı. Aşağıda Travis'in inanılmaz atlayışları verilmiştir:

İkonik modeller

Indian Motorcycle'ın tarihi motosikletlerinin mirasına dayanan sektör lideri performans

Old sketch of the first-ever V-twin factory race bike

Chief

2013

Indian Motorcycle, Polaris'in satın alınmasından bu yana ilk motosikletini piyasaya südü: Neredeyse bir asır önceki adaşının başarısından ilham alan modern yüksek performanslı Chief.

Photo of the first Indian Scout built in 1920

Indian Scout

2014

70 yılı aşkın bir süreden sonra tamamen güncellenen Indian Scout, beş modelli geniş seriye katıldı.

First Chief Motorcycle

FTR 1200

2017

Yarışlara yönelik olarak üretilmiş FTR 750'nin halka ilk kez sunulmasıyla Flat Track yarışlarına zaferle dönüşün ardından Indian Motorcycle, FTR 1200'ü tanıttı. Pistte doğdu, sokak için üretildi.

Indian Ace motorcycle

Indian Challenger

2019

Indian Motorcycle yeni PowerPlus motordan güç alan tamamen yeni 2020 Challenger'ın gelişiyle Amerikan V-Twin motorunu daha da ileriye taşıdı.

Tarihsel Dönemler