Sport Chief
*Ek değişiklikler ve / veya aksesuarlar ile gösterilebilir.

Sport Chief

Başlangıç Fiyatı ₺1 273 500,00

Sport Chief

Sport Chief

Başlangıç Fiyatı  ₺1 273 500,00 

Renk

Black Smoke
Stealth Gray
Ruby Smoke

Performans Verilir. Saygı ise Kazanılır.

Performans Verilir. Saygı ise Kazanılır.

Sport Chief motosikletin her şeyi fabrikada  performans amacıyla üretildi. İki tekerlekli araç endüstrisinde bilinen üstün performans bileşenleri ile Sport Chief, yüksek standartların modasının asla geçmediğinin kanıtıdır. Performans kapasitesi ve agresif tarz söz konusu olduğunda Sport Chief, Amerikan V-Twin motorlu performans araçlarını bir sonraki seviyeye taşıyor. 

Birinci Kalite Bileşenlerle Donatıldı

Birinci Kalite Bileşenlerle Donatıldı

Sport Chief, kendini kanıtlamış marka bileşenleri sayesinde Indian Motorcycle serisindeki en üst düzey performans araçtır: daha uzun Fox® piggyback arka amortisörler, 43 mm KYB® ters ön çatallar ve yarı yüzer 320 mm rotorlu çift Brembo® 4 pistonlu kaliperler. Sürücüye güven vermesi, hele o çok iyi tanınan baş döndürücü tarzı sunması son derece doğaldır. 

Güvenle Daha Sert Sürün

Güvenle Daha Sert Sürün

En iyisini yapmak sadece birinci sınıf süspansiyon ve fren bileşenleri ile sınırlı değildir. Performansı en üst düzeye çıkarmak için sürücüyü uygun konuma getirmek de önemlidir. Silahşör tarzı, uzun destekli tekli koltuk, 29.5 derecelik yatış açısı ve orta kontroller sayesinde sürücüler daha fazla güven duyabilir, aracı rahatlıkla daha sert ve daha uzun süre kullanabilirler. 

Özelleştirilmiş Tarzı Saygıyı Hak Ediyor

Özelleştirilmiş Tarzı Saygıyı Hak Ediyor

Sport Chief, sürüşü iyileştiren tüm bileşenlere uygun bir performans tarzına sahiptir. Yeni Quarter Fairing, 6,5”lik ön cam ile rüzgar koruması ve agresif bir görünüm sağlar. Kontrast kesimli hafif döküm alaşımdan 19” Ön Tekerlek ve sağlam 16” Arka Tekerlek aracın duruşu belirler ve hem tarz hem de kontrol sağlayan, yol tutucu Pirelli® Night Dragon lastikleri ile donatılmıştır. 

Sezar’ın Hakkı Sezar’a

Sezar’ın Hakkı Sezar’a

Performans tarzında çıtayı yükseltmek, hiçbir detayın gözden kaçırılmaması anlamına gelir. Makine vurgularına sahip şık, parlak siyah 6”lik Moto tarzı yükselticiler standart donanım arasındadır ve ciddiyet demektir. Makine işlemeli Üçlüleri ve moto tarzı gidonları, hem kendine has görünümüyle, hem de agresif tarzına uyan ergonomisiyle özgüveni vurgular. 

Sade Görünümde Gizlenmiş Modern Teknoloji.

Sade Görünümde Gizlenmiş Modern Teknoloji.

Analog gösterge şeklinde gizlenmiş olan 4 inçlik dokunmatik ekran, klasik estetiği korur. Hava durumu ve trafik bilgileri gibi bağlantılı özelliklerle adım adım navigasyon sağlar, sürüş modlarını kontrol etmenize, aramaları yanıtlamanıza veya reddetmenize ve Bluetooth bağlantılı herhangi bir cihazdan müziğinizi yönetmenize olanak tanır.

Büyük Motor Hacmi. Üstün Güç

Büyük Motor Hacmi. Üstün Güç

Bu safi performans aracı, özünde kendini kanıtlamış Amerikan gücüne ihtiyaç duyar. Efsanevi hava soğutmalı Thunderstroke 116 V-twin motor, 6 vitesin tamamına hakim olan 120 ft-lb ham tork üreterek size her şeyi ve herkesi egzoz ve lastik dumanına boğarak ardınızda bırakma gücü verir. 

Kişiselleştirme Olanağı.

Kişiselleştirme Olanağı.

Biz, sürücülerin aracı kendilerine mal edebilmesi için gereken zor şeyleri yaptık. Sport Chief, basit bir çelik borulu şasi, hava soğutmalı V-twin motor ve ikonik kruvazör tarzı ile klasik bir mekanik tasarıma sahiptir ve bu da onu kişiselleştirmeye davet eder. Daha da şık bir görünüm ve daha yüksek performans kapasitesi elde etmek için kolayca takılabilen bir grup Indian Motorcycle aksesuarı sayesinde aracı “kesip biçmeniz” gerekmez. 

Standart Olmasını İstediğiniz Tüm Özellikler

Standart Olmasını İstediğiniz Tüm Özellikler

Her Sport Chief araçta bulunan ve oyunun kurallarını değiştiren sürüş olanakları hakkında standart hiçbir şey yoktur; 3 sürüş modu (Spor, Standart, Gezi), seyir kontrolü, anahtarsız ateşleme, Bosch® ABS, LED Aydınlatma ve bir USB şarj bağlantı noktası. 

Bir Efsanenin Hikayesi

1921

1921 Indian Motorcycle Chief modelinin piyasaya ilk çıktığı yıl oldu. Aynı zamanda Scout modelinin de yaratıcısı olan, toprak yol yarışlarının efsanevi sürücüsü ve mühendis Charles Franklin tarafından tasarlanan Chief motosiklet 61 inç küplük V-twin motora, çift eksantrik, düşük bir sele ve son derece zarif hatlara sahipti. Sürücüler bu aracın güvenilir motor gücüne, hayranlık uyandıran torkuna ve çevik şasisine bayıldılar ve bu motosiklet çok kısa bir süre içinde dünyanın her tarafından birçok hayran kazandı. 1940’lı yıllarda Chief, Amerika’da yapılan savaş sonrası motosiklet yarışları döneminin ve araç kişiselleştirme hareketinin meşalesini yaktı.

100 yıldan fazla bir süre sonra...

2021’de, yüzüncü doğum yılında Amerika’nın en ikonik motosikletlerinden biri olan bu araç Amerika’nın ilk motosiklet şirketi tarafından yeniden yaratıldı. Yeni Chief eski ve yeninin mükemmel bir karşımıydı; modern teknoloji ve performansla desteklenen hiç eskimeyen bir tasarım ve sıfır taviz. Araç hala klasik kompakt duruşunu, sade çelik şasisini ve 64 inçlik dingil mesafesini koruyor. Chief eskimeyen tasarımı, Indian Motorcycle'in efsanevi geçmişine olan bağlılığı ve göze batmayan modern teknolojisiyle, sadece onu dikiz aynasında görmek isteyenleri hayal kırıklığına uğratabilir.

Teknik Özellikler

Motor
Motor Tipi Hava Soğutmalı Thunderstroke 116
Motor Hacmi 1890 cc
Çap x Strok 103.2mm x 113mm
Kompresyon Oranı 11:1
Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi Kapalı Devre Yakıt Enjeksiyonu / 54 mm Çap
Performans
Azami Tork RPM 3200 rpm
Azami Tork 162 Nm
Aktarma
Birinci Tahrik Dişli Tahrikli Islak Tip Debriyaj
Debriyaj Islak, Çok Plakalı
Dişli Oranı
Dişli Oranı (1. Vites) 9.403:1
Dişli Oranı (2. Vites) 6.411:1
Dişli Oranı (3. Vites) 4.763:1
Dişli Oranı (4. Vites) 3.796:1
Dişli Oranı (5. Vites) 3.243:1
Dişli Oranı (6. Vites) 2.789:1
Aktarma/Son Tahrik 2.2:1
Süspansiyon
Ön Süspansiyon / Ön Teker Hareket Mesafesi KYB® Ters Teleskopik Çatal - 130 mm
Arka Süspansiyon / Arka Teker Hareket Mesafesi Dual Fox® Piggyback Amortisör - 100 mm
Şasi
Ön Frenler Dual Brembo® /320mm Yarı Hareketli Rotor/4-Pistonlu Kaliper
Arka Frenler Tek/300mm Yarı Hareketli Rotor/2-Pistonlu Kaliper
Ön Lastikler Pirelli® Night Dragon 130/60B19 61H
Arka Lastikler Pirelli® Night Dragon 180/65 B16 81H
Jant Spor Döküm Siyah 19 in x 3.5 in - Spor Döküm Siyah 16 in x 5 in
Egzoz Çift Egzoz/Atlama Borulu
Boyutlar
Dingil Açıklığı 1640 mm
Sele Yüksekliği 686 mm
Yerden Yükseklik 149 mm
Toplam Uzunluk 2301 mm
Toplam Genişlik 842 mm
Toplam Yükseklik 1270 mm
Yatma Açısı 29.5°
Kaster Açısı 28°
İz Açıklığı 111 mm
Yakıt Kapasitesi 15.1L
GVWR 526 kg
Ağırlık (Sevk Durumunda / Çalışır Durumda) 302 kg / 311 kg
Özellikler
Renk / Yazı ve Şekiller Black Smoke, Ruby Smoke, Stealth Gray
Fabrika Garantisi 2 Yıl, Sınırsız Km
Standartlar
Standart Ekipman ABS, Sürüş Modları, Anahtarsız Ateşleme, USB Şarj Girişi, 12V Şarj Girişi, Arka Silindir Etkisizleştirme
Farlar LED Far/, LED Arka Far/Stop Lambası/Sinyal Lambası
Elektrik donanımı
Sayaçlar Hız Göstergesi; Devir Göstergesi; Km Sayacı; Yakıt Göstergesi; Pusula; Termometre; Vites Konumu Göstergesi
Infotainment RIDE COMMAND ile çalışan 4” Dokunmatik Ekran Dokunmatik ekranda aşağıdaki gösterge ve işlevler yer alır: Gerçek zamanlı saat; termometre; istikamet göstergesi; ses sistemi bilgi ekranı; harita/navigasyon; telefon ve kulaklık için Bluetooth durumu; araç durumu (voltaj, motor çalışma saati, yağ değişimi); araç bilgileri (hız, yakıt deposu seviyesi, RPM, vites konumu); geçerli sürüş verileri (mesafe, hareket süresi, duruş süresi, yükseklik, yükseklik değişimi); seyahat sayaçları; sürüş modu seçimi; ekran parlaklığı, araç arıza kodu göstergesi.

Diğer Indian Motorcycle Modelleri