Indian Challenger Dark Horse
*Ek değişiklikler ve / veya aksesuarlar ile gösterilebilir.

Indian Challenger Dark Horse

Başlangıç Fiyatı ₺1 928 900,00

Indian Challenger Dark Horse

Indian Challenger Dark Horse

Başlangıç Fiyatı  ₺1 928 900,00 

Renk

Black Smoke
Titanium Smoke
Indy Red / Black Metallic
Storm Blue / Black Metallic

Siyahın Asaleti.

Indian Challenger Dark Horse, dizginlenemeyen bir güce ve asla boyun eğmeyen bir tarza sahiptir. Premium özellikler ve agresif, karartılmış  siluetle her gezintinizde bakışların size çevirileceğinden emin olun. 

DİZGİNSİZ HAKİMİYET

DİZGİNSİZ HAKİMİYET

Karartılmış PowerPlus sıvı soğutmalı motorumuz tamamen modern bir tasarımdır ve Amerikan V-Twin motor performansını yeniden tanımlar. Sınıfında en yüksek 178 nm tork ve 122hp motor gücü değerleri sayesinde hakimiyetini daha fabrikadan çıkmadan ilan eder. 

Tüm Virajları Zorlanmadan Alın.

Tüm Virajları Zorlanmadan Alın.

Ters ön süspansiyon, hafif dökme alüminyum şasi ve hidrolik olarak ayarlanabilir Fox® arka süspansiyon iyi bir yol tutuşu ve istikrarlı denge sağlar. 

YOLA GÜVENLE ÇIKIN

YOLA GÜVENLE ÇIKIN

Smart Lean Technology™, 6 eksenli Bosch IMU, dinamik çekiş kontrolü, viraj kontrollü ABS ve Viraj Tork Kontrolü özellikleri ile sizi güvende tutar ve yola hakim olmanızı sağlar. 

Kontrollü Konfor. Her Yolculukta. Her Gün.

Yepyeni Challenger Dark Horse ile kendi ritminizle yol alın. Konfor ve tarza sahip bu asil motosikletle, daha önce hiç çıkmadığınız kadar uzun bir maceraya çıkın. 

BAĞIMSIZ SERT DURUŞ

BAĞIMSIZ SERT DURUŞ

Ful LED aydınlatma ve tehditkar tasarımlı farlara sahip agresif gövde, hem tarz hem de işlev açısından imzanızı taşıyan bir görünüm sunar. Karartılmış kaplamalar ve birinci sınıf kalite boya bu sert tarzı daha da güçlü vurgular.

TÜM VİRAJLARI ZORLANMADAN ALIN.

TÜM VİRAJLARI ZORLANMADAN ALIN.

Son derece istikrarlı kullanım için şasi üzerine giydirilmiş kaporta aynı zamanda birinci sınıf rüzgar koruması sağlar. Ters ön süspansiyon, hafif dökme alüminyum şasi ve hidrolik olarak ayarlanabilir Fox® arka amortisör sayesinde araç, virajlardaki komutlarınıza hassasiyetle yanıt verir.

SES SİSTEMİ

SES SİSTEMİ

Kristal berraklığında ses veren 100 watt’lık 6.5” hoparlörlerle müzik keyfiniz artar, dinamik ekolayzır ise yol, rüzgar ve motor gürültüsünü otomatik olarak dengeler, böylece asla hiçbir ritmi kaçırmazsınız.  

Siyahlara Bürünmüş İnovasyon

Gelişmiş teknoloji ve özelliklerle donatılmış Indian Challenger Dark Horse, modernlik ve rahatlığı kapkara bir tarzla birleştirir.

BENZERSİZ ÇEKİŞ GÜCÜ. ÜSTÜN DURUŞ GÜCÜ.

BENZERSİZ ÇEKİŞ GÜCÜ. ÜSTÜN DURUŞ GÜCÜ.

Yarış spesifikasyonunda radyal olarak monte edilmiş Brembo® frenler üstün duruş gücü, performans gezileri için tasarlanmış Metzeler® Cruisetec® lastikler ise üstün çekiş gücü sağlar.

RAHATÇA VE DİLEDİĞİNİZCE SÜRÜN

RAHATÇA VE DİLEDİĞİNİZCE SÜRÜN

Sürüş tarzınıza uygun bir sürüş deneyimi yaşamak için Yağmur, Standart ve Spor olmak üzere üç mod seçeneğinden birini seçebilirsiniz. Arka Silindiri Devre Dışı Bırakma özelliği, yavaş akan trafikte motor durduğunda size daha fazla konfor sağlamak için arka silindiri otomatik olarak kapatır. 

UZUN YOL ÖZELLİKLERİ

UZUN YOL ÖZELLİKLERİ

Üst düzey sürüş standartları arasında anahtarsız ateşleme, uzaktan kilitlenen sert yan çantalar, seyir kontrolü ve USB şarj girişi yer alır. 

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Further Enhanced Riding Experience.
iPhone® users can now easily access Apple Music, Maps, send messages with Siri and more through the Ride Command 7” screen and a supported Bluetooth headset (not included).
All on a user-friendly interface that iPhone users will instantly recognise.

Teknik Özellikler

Motor
Motor Tipi Sıvı soğutmalı PowerPlus
Motor Hacmi 1768 cc
Çap x Strok 108mm x 96.5mm
Kompresyon Oranı 11.0:1
Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi Kapalı Devre Yakıt Enjeksiyonu / 52mm Çap
Performans
Azami Tork RPM 3800 rpm
Azami Tork 178 Nm
Aktarma
Birinci Tahrik Dişli Tahrikli Islak Tip Debriyaj
Debriyaj Islak, Çok Plakalı, Assist
Dişli Oranı
Dişli Oranı (1. Vites) 10.169:1
Dişli Oranı (2. Vites) 6.933:1
Dişli Oranı (3. Vites) 5.151:1
Dişli Oranı (4. Vites) 4.105:1
Dişli Oranı (5. Vites) 3.508:1
Dişli Oranı (6. Vites) 3.017:1
Aktarma/Son Tahrik 2.379:1
Süspansiyon
Ön Süspansiyon / Ön Teker Hareket Mesafesi Ters Teleskopik Çatal / 130mm
Arka Süspansiyon / Arka Teker Hareket Mesafesi Tek Amortisör, Hidrolik ayarlı / 114mm
Şasi
Ön Frenler Çift/320mm Yarı Hareketli Rotor/4-Pistonlu Radyal Kaliper
Arka Frenler Tek/298mm Hareketli Rotor/2-Pistonlu Kaliper
Ön Lastikler Metzeler Cruisetec 130/60B19 66H
Arka Lastikler Metzeler Cruisetec 180/60R16 80H
Jant Spor Kontrast Kesim, Indian Red Pin Çizgili 19 in x 3.5 in / Spor Kontrast Kesim, Indian Red Pin Çizgili 16 in x 5 in
Egzoz Ayrık Çift Egzoz/Rezonatörlü
Boyutlar
Dingil Açıklığı 1668 mm
Sele Yüksekliği 672 mm
Yerden Yükseklik 137 mm
Toplam Uzunluk 2501 mm
Toplam Genişlik 990 mm
Toplam Yükseklik 1346 mm
Yatma Açısı 31°
Kaster Açısı 25°
İz Açıklığı 150 mm
Yakıt Kapasitesi 22.7L
GVWR 628 kg
Ağırlık (Sevk Durumunda / Çalışır Durumda) 361 kg / 377 kg
Özellikler
Renk / Yazı ve Şekiller Black Smoke, Titanium Smoke, Indy Red / Black Metallic Icon: Storm Blue / Black Metallic
Fabrika Garantisi 2 Yıl, Sınırsız Km
Standartlar
Standart Ekipman RIDE COMMAND® ile çalışan 7 inçlik Dokunmatik Ekranda yer alan gösterge ve işlevler: Navigasyon ve Apple CarPlay® entegrasyonu; Smart Lean Teknolojisi; Sürüş Modu Seçimi: Uzaktan Kilitlenen Sert Yan Çantalar: Brembo Frenler: 18+ Galonluk Depolama Alanı: ABS: Anahtarsız Ateşleme: Kaporta: Kaporta Üstü Ayarlanabilir Havalandırma Izgaraları; Elektrikli Cam; Ayarlanabilir Havalandırma Izgaraları; 12V Şarj Girişi
Farlar LED Lambalar, Pathfinder LED Far
Elektrik donanımı
Sayaçlar Kaportaya monte edilmiş gösterge konsolunda analog hız ve devir göstergeleri, yakıt göstergesi, km sayacı ve geçerli vites göstergesi yer alır. 15 LED gösterge: seyir kontrolü etkin, seyir kontrolü ayarlı, boşta, uzun huzme, sinyal, ABS, motoru kontrol et uyarısı, düşük lastik basıncı, akü, yakıt, güvenlik sistemi, düşük motor yağı basıncı ve MPH veya km/h birim göstergesi.
Infotainment RIDE COMMAND ile çalışan 7” Dokunmatik Ekran: 7 inçlik dokunmatik ekranda aşağıdaki gösterge ve işlevler yer alır: Gerçek zamanlı saat; termometre; istikamet göstergesi; ses sistemi bilgi ekranı; harita/navigasyon; telefon ve kulaklık için Bluetooth durumu; araç durumu (lastik basıncı, voltaj, motor çalışma saati, yağ değişimi); araç bilgileri (hız, yakıt deposu seviyesi, RPM, vites konumu); geçerli sürüş verileri (mesafe, hareket süresi, duruş süresi, yükseklik, yükseklik değişimi); seyahat sayaçları; sürüş modu seçimi; ekran parlaklığı, araç arıza kodu; Apple CarPlay entegrasyonu.

Diğer Indian Motorcycle Modelleri